Durf jij het aan?
Meld je aan voor een virtuele bloeddonatie!

In ons lab aan de Universiteit van Tilburg doen we een experiment, waarbij we net doen alsof je bloeddonatie ondergaat…maar niet op je eigen arm! Die ligt achter een beeldscherm, en de donatie gebeurd enkel op een arm op het scherm.

Wil je weten hoe dat er ongeveer uit zal gaan zien? Op de foto hierboven kun je zien hoe onze PhD studente Judita de video demonstreert aan haar (andere) co-promotor, Sharon Ong, op onze Cognitive Science & Artificial Intelligence departementsdag.

Tot nu toe hebben we dit experiment nog altijd in Tilburg uitgevoerd. Zou je best mee willen doen, maar vind je Tilburg te ver reizen? Meld je dan hieronder gewoon aan, en misschien kunnen wij naar jou komen!

Wat doen we nog meer tijdens dit experiment?

Voor, tijdens en na het kijken van het filmpje gaan we je filmen met een warmtebeeld camera. Deze ziet er net zo uit als een “gewone” camera, maar meet heel nauwkeurig de temperatuur van je gezicht. Hieruit kunnen wij vervolgens meten meten of je bleek wordt, of misschien juist gaat zweten, en of je hartslag en ademhaling veranderen….zie de video hieronder voor een voorbeeld!